top of page

Uutiset

15.8.2023

Oona Capital on sijoittanut kiinteistökehitysyhtiö Kajaanin Kiinteistökulma Oy:n. Kaupan yhteydessä Kajaanin Kiinteistökulma Oy on ostanut kajaanilaisen Raatikiinteistöt Oy:n osakekannan. Kaupan jälkeen Kajaanin Kiinteistökulma Oy:n omistuksessa on vuokrattavia toimitiloja Kainuussa ja Koillismaalla yhteensä noin 25 000 neliömetriä. 

https://k-kiinteistökulma.fi

 

23.1.2023

Oona Capital ja pääomasijoittaja Intera Partners  irtautuvat Rantalainen Groupista ja uudeksi enemmistöomistajaksi tulee pohjoismainen pääomasijoitusyhtiö Norvestor. Kaupan arvioidaan toteutuvan vuoden 2023 ensimmäisen vuosineljänneksen aikana. Omistusvaihdoksella ei ole henkilöstövaihdoksia, ja yhteistyö asiakkaiden ja kumppanien kanssa jatkuu entisellään.

Rantalainen on Suomen suurin tilitoimisto ja työllistää 1 200 taloushallinnon ammattilaista Suomessa ja Ruotsissa. Rantalaisen palveluihin kuuluvat muun muassa taloushallinnon palvelut, palkanlaskenta-, HR- sekä muut asiantuntijapalvelut.

www.rantalainen.fi

www.interapartners.fi

www.norvestor.com

 

23.8.2022

Oona Capital on ostanut rivitalotontin Uudeltamaalta. Tontille on suunniteilla 12 asunnon rivitalo vuokrakäyttöön.

 

6.3.2022

Oona Capital on sijoittanut Espanjalaiseen kiinteistösijoitusyhtiöön Nopsa Invest S.L.:n.

 

22.11.2021

Oona Capital ja pääomasijoittaja Intera Partners kasvattavat omistustaan Rantalainen Groupissa. Järjestelyssä myyjänä on Rantalainen-Yhtiöt Oy, joka on Antti Rantalaisen määräysvaltayhtiö. 

Oona Capital on ollut Rantalainen Groupin omistajana vuodesta 2012 alkaen. Intera Partnersin kanssa omistajayhteistyötä on tehty vuodesta 2018 alkaen ja Elna Kyllönen toimii yhtiön hallituksessa varapuheenjohtajana. Rantalainen Group on yksi Suomen suurimmista tilitoimistoista, tarjoten täyden palvelun taloushallintoa asiakkaiden liiketoiminnan tueksi yli 1000 asiantuntijan voimin.

www.rantalainen.fi

https://interapartners.fi

 

1.5.2021

Uusin rivitalomme on valmistunut. Lammin kivitalojen kuorikiviharkoista rakennettu laadukas rivitalo sisältää 15 asuntoa ja on luovutettu vuokralaisille. Oona Capital on yksi kohteen omistajista.

 

27.11.2018

Oona Capital on tehnyt ensimmäisen sijoituksensa Espanjan kiinteistömarkkinaan. Sijoitus sijaitsee Espanjan Aurinkorannikolla, jonka markkinaa Elna ja Juha Kyllönen ovat jo vuosien ajan tutkineet.

 

15.10.2018

Oona Capital on ostanut 150 hehtaaria metsää Kainuusta. 

bottom of page